سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانشجو

صفحه خانگی پارسی یار درباره

نابغه هایی که در دوران خود کودن شمرده می شدند!

    نظر
نابغه هایی که در دوران خود کودن شمرده می شدند!


1. آلبرت اینشتین (Albert Einstein) در کودکی دچار بیماری دیسلسیک بود. یعنی معنی و مفهوم کلمات و عبارات را درست تشخیص نمی داد. معلم آلبرت اینشتین او را عقب مانده ذهنی، غیر اجتماعی و همیشه غرق در رویاهای احمقانه توصیف می کرد، ضمنا وی دوبار در امتحانات کنکور دانشگاه پلی تکنیک زوریخ مردود شد!

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
ادامه مطلب...

گران ترین غذا ها

    نظر

گران ترین غذاهای دنیا !

1. زعفران یکی از گران ترین اقلام غذایی جهان است. برای تهیه نیم کیلو زعفران باید از 50 تا 70 هزار گل زعفران استفاده کرد، یعنی حدوداً یک زمین فوتبال گل! قیمت خرده فروشی زعفران در جهان بسته به نوع از 1100 تا 11000 دلار به ازاء هر کیلوگرم متغیر است. زعفران در ایران هم قیمت بالایی دارد. قیمت هر کیلو زعفران از دو میلیون تومان تجاوز می کند.

گران ترین غذاهای دنیا | www.Persian-Star.org

گران ترین غذاهای دنیا | www.Persian-Star.org

2. گران ترین خاویار جهان نوع سیاه نیست، بلکه خاویار "الماس ایرانی" است! خاویار بلوگا از ماهی های صد ساله گرفته می شود و ترکیبات و ماهیت آن عملاً 120 میلیون سال است که تغییری نداشته است. برای خرید این خاویار اشرافی باید 5000 دلار یا بیشتر برای هر کیلو پرداخت کنید.

گران ترین غذاهای دنیا | www.Persian-Star.org
ادامه مطلب...

مخترع تلفن همراه که بود؟

مخترع موبایل که بود ؟

از الکساندر گراهام بل در سال ????تا دکتر مارتین کوپر (Martin Cooper) در  آوریل ????

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
الکساندر گراهام بل مخترع تلفن                                                   دکتر مارتین کوپر مخترع موبایل


تلفن در مرکز انقلاب مخابراتی قرار گرفته است. در طول یک قرن و اندی موجودیت، تلفن زندگی اقتصادی و اجتماعی بشر را بیش از آنچه الکساندر گراهام بل در سال ???? تصور می کرد تغییر داده است.تلفن باعث ایجاد همنشینی، اشتغال و دسترسی میلیون ها نفر به اطلاعات شده است. هم اکنون این وسیله آشنا دروازه ای به سوی جهان نوین شده است.

انقلابی که هم اکنون در حال رخ دادن است، سه جنبه دارد:

1. کاهش ارزش قیمتهای مکالمات راه دور
2. افزایش کاربرد و کارآیی تلفن
3. برقراری مذاکرات تلفنی در سراسر جهان

نظر به اینکه تلفن وسیله ای بسیار انعطاف پذیر است و می توان از آن برای انجام کارهای گوناگون استفاده کرد این کاربرد دارای ابعاد گسترده است و تغییرات ناشی از آن تاثیرات عمیقی خواهد داشت و زوال فاصله ها با کاهش قیمت مکالمات راه دور و بین المللی به وقوع خواهد پیوست.

نیم نگاهی به تاریخچه تلفن همراه

در آستانه ورود به ده? ?? میلادی بود که آمریکایی‌ها به این فکر افتادند که ارتباطات تلفنی را گسترش دهند و بتوانند تلفن را با خود حمل کنند، از این رو تصمیم گرفتند تلفن‌همراه یا به قول خودشان Mobile را بسازند. بعد از این فکر بود که پایه‌های ساخت تلفن‌همراه بنا نهاده شد و شبکه‌های تلفن‌همراه به تولید انبوه رسید، مطمئنا تلفن‌های همراه اولیه به ظرافت امروز نبود بلکه چیزی شبیه به بی‌سیم‌های  سال پیش بود که هیچ کار فانتزی بر روی آن‌ها انجام نشده بود؛ این اختراع سبب شد که بشر بتواند امواج مایکروویو را مهار کرده و آن را برای ارتباط بی‌سیم به ‌کار بگیرد.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

پدر تلفن همراه یا مخترع تلفن همراه که بود ؟

مخترع تلفن همراه یک مرد 77ساله به نام دکتر مارتین کوپر(Martin Cooper) است. او سال ها پیش به عنوان مهندس الکترونیک در شرکت موتورولا کار می کرد که اولین گوشی قابل حمل را ساخت و اولین کسی هم بود که با گوشی تلفن همراه یک کیلوگرمی اش در سوم آوریل 1973 صحبت کرد. کوپر ایده ساخت گوشی تلفن همراه را از یک فیلم پربیننده در آن زمان گرفت. در یکی از صحنه های فیلم علمی- تخیلی "پیشتازان فضا"، یکی از شخصیت های اصلی سریال با یک گوشی بی سیم حرف می زد و با دیدن این صحنه، ایده ساخت تلفن همراه به ذهن کوپر الهام شد و تصمیم گرفت روی عملی کردن این قضیه کار کند. اواخر دهه ???? یک شرکت تلفن در آمریکا، انگلیس و ژاپن وجود داشت که شرکت آمریکای ATT الان بزرگترین شرکت تلفن در دنیا محسوب می شود. آنها چیزی را اختراع کرده بودند که به آن cellular می گویند در واقع اختراعشان تلفن های داخل ماشین بود. او در عمل نشان داد که می توان یک تلفن همراه ساخت که با آن بشود یک شماره را نه به یک مکان، نه به یک میز، و نه به یک خانه، بلکه به یک شخص اختصاص داد. از سال ???? که مارتین کوپر اولین تلفن همراه را به نمایش گذاشت تا سال ???? اولین سرویس تجاری تلفن همراه شروع به کار کرد آنها ? مدل گوشی تلفن همراه ساختند که هر کدام ??? گرم وزن داشت.


مخترع تلفن همراه که بود؟2

    نظر
 

نمی توانم بدون اختراعم زندگی کنم

او حالا شرکت خودش به نام "Array comm" را مدیریت می کند که در زمینه فناوری آنتن های هوشمند و بهبود کیفیت شبکه های بی سیم فعال است. کوپر نسبت به وضعیت امروز تلفن همراه و به خصوص اضافه کردن هر روزه فعالیت های جدید به گوشی های تلفن، گلایه دارد و می گوید هنوز رویای اصلی تلفن همراه محقق نشده است. حرف های او را در مورد اختراعش بخوانید.

:: ایده گوشی تلفن بی سیم چطور به وجود آمد؟

اواخر دهه 1960 بود. آن زمان شرکت تلفن امریکا - ATT - که بزرگترین شرکت تلفن در جهان محسوب می شد، چیزی اختراع کرده بود که به آن "cellular" می گویند. یعنی یک نوع تلفن مخصوص ماشین بود. ولی ما عقیده داشتیم که مردم چیزی فراتر از آن را لازم دارند و تنها راهی هم که در شرکت آن زمانمان- موتورولا- برای اثبات حرفمان به دنیا داشتیم، این بود که تلفن همراه را اختراع کنیم. چیزی که بتوان با آن یک شماره را نه به یک مکان، نه به یک خانه بلکه به یک شخص اختصاص داد.

:: اولین تماس تلفنی با تلفن همراه چطور بود؟ چه چیزی گفتید؟

من به رقیبم، آقای "جو انگل" زنگ زدم که در آزمایشگاه بل کار می کرد و به او گفتم من با یک تلفن همراه واقعی با تو صحبت می کنم: یک گوشی تلفن قابل حمل.

:: احساست وقتی در این رقابت سرسختانه پیروز شدی چه بود: خیلی خوشحال بودی؟


البته. وقتی شما هم در یک موقعیت رقابتی مثل وضعیتی که ما داشتیم، قرار گرفته باشید و با رسیدن به موقعیت و شکست رقیب، یکی از بیشترین خشنودی ها و رضایت های زندگی تان را به دست می آورید.

:: روند ساخت گوشی تلفن همراه چطور ادامه پیدا کرد؟


از سال 1973 که ما اولین تلفن همراه را به نمایش گذاشتیم تا سال 1983 که اولین سرویس تجاری تلفن همراه شروع به کار کرد، ما در عمل 5 مدل از گوشی تلفن همراه را تولید کردیم. هر کدام کوچک تر از قبلی و وزنشان هم از یک کیلوگرم به 450 گرم رسید.

:: آیا واقعاً فکر می کردید که اختراع شما تا این حد معروف و همه گیر شود که میلیون ها نفر در سراسر جهان از آن استفاده کنند؟

باید اعتراف کنم که به نظرم زمان کش آمد و در این مدت کوتاه، پیشرفت های زیادی صورت گرفت. فقط تصورش را بکنید که اولین گوشی ها در سال 1983 تقریباً 3500 دلار قیمت داشتند که به قیمت الان می شود 7 هزار دلار. البته ما این رویا را داشتیم که روزی تلفن همراه تا این حد فراگیر شود زیرا اندازه آن بسیار کمتر شده و قیمتش هم کاهش پیدا کرده است.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

:: وقتی می بینید مردم در کوچه و خیابان راه می روند در حالی که با اختراع شما صحبت می کنند، شگفت زده نمی شوید؟

دنیای بی سیم دنیای آزادی است. دنیای رها شدن از قید و بندهای تلفن ثابت و قابلیت بودن در هر کجا که می خواهید. این تاثیر کوچکی که من در زندگی مردم داشته ام، بی نهایت خشنودم می کند. زیرا تلفن های همراه زندگی مردم را بهتر می کند. تلفن های همراه راحتی بیشتری به مردم می دهد. به هر حال من نقش کوچکی در این زمینه داشتم که باعث می شود احساس خوبی داشته باشم.

:: برای شما مهم است که لقب پدر تلفن همراه را دارید؟


با این که من تصور داشتن تلفن همراه را ممکن کردم ولی رویای تلفن همراهی که امروزه محقق شده است، نتیجه کار صدها آدم مختلف است. این رویا هنوز کامل نیست و ما هنوز داریم روی آن کار می کنیم تا این رویا را بهتر بسازیم.

:: نظر شما درباره افزودن قابلیت های دیگر وسایل دیجیتالی مثل دوربین دیجیتال، mp3 پلیر و غیره به گوشی تلفن همراه چیست؟


من اصلاً شیفته مفهوم وسایل همه کاره نیستم. فکر می کنم راه خدمت کردن به مردم، بهبود دادن کارکرد آن چیزی است که آن وسیله را به خاطر آن ساخته اند. اگر شما سعی کنید چیزی بسازید که همه کار انجام بدهد، آن وسیله هیچکدام از آن کارها را خیلی خوب انجام نمی دهد.

:: یعنی شما هرگز تلفن همراه دوربین دار نمی خرید؟ فکر می کنید صنعت تلفن همراه روی چه چیزی باید تمرکز کند؟


به نظر من ما داریم پسرفت می کنیم. ما به جای این کارها و پیش از هر چیز باید یک تلفن همراه واقعاً خوب بسازیم که همیشه خوب کار کند. ما هنوز نتوانسته ایم این کار را انجام دهیم. ولی رفته ایم سراغ اضافه کردن قابلیت های دیگر به گوشی های تلفن همراه در حالی که هنوز به رویای اصلی آن دست پیدا نکرده ایم.

:: آینده ارتباطات بی سیم را چطور می بینید؟


شرکت من در حال حاضر روی چیزی کار می کند که ما فکر می کنیم همان آینده است. این که اینترنت بی سیم در هر جایی به راحتی وجود داشته باشد. من در تجارت یک قانون دارم. هیچ تجارت ساده ایی وجود ندارد و در دنیای تجاری امروز، ارتباطات از راه دور، یک تجارت مشکل ولی آینده دار است.

:: در حال حاضر از چه گوشی یی استفاده می کنید؟ خیلی به آن وابسته اید؟


من تا زمانی که گوشی های تلفن همراه این قدر کوچک نبود که بتوانم آن را با خود حمل کنم و همه جا آن را داشته باشم، از گوشی تلفن همراه استفاده نمی کردم. حالا هم یک گوشی کوچک و سبک دارم و بدون آن هم نمی توانم زندگی کنم. من همیشه از کوچک ترین و سبک ترین گوشی که بتوانم خریداری کنم، استفاده می کنم.

:: به عنوان مخترع تلفن همراه، چقدر ثروتمند هستید؟

من فراتر از همه تصورات، با داشتن رضایت و خشنودی از انجام چیزی که از دستم برمی آمده، ثروتمند هستم


جواب معما ها

رنگ کلاه نابینا قرمز بوده
بینا ها هر کدام روی سر دو دوست خود کلاه
قرمز می بینند و برای خودشان باقی می ماند دو آبی و یک قرمز، پس نمی دانند
روی سر خودشان چه رنگ کلاهی است
جواب معمای ظرف را هم شما بگین؟

معما

معمای ظرف آب
ظرفی با گنجایش 9 لیتر و ظرفی با گنجایش 4 لیتر داریم.
حال چگونه می‌توانبم دقیقا 6 لیتر آب در ظرف بزرگ‌تر بریزیم؟
معمای 5 کلاه 3 نفر
در یک اتاق تاریک 3 کلاه قرمز و 2 کلاه آبی قرار دارد. 2
نفر بینا و1 نفر  نابینا وارد اتاق می شوند و هر کدام یک کلاه را بر سر می
گذارند و بیرون می آیند.
در این لحظه هر یک فقط به کلاه دیگران نگاه می کنند و سپس درباره رنگ کلاه
روی سر
خودشان قضاوت می کنند.
اولی: من نمی دانم که کلاهم چه رنگی دارد.
دومی: من نمی دانم که کلاهم چه رنگی دارد.
سومی (نابینا): من می دانم که رنگ کلاه من چیست!

چطور انسانهای بینا نتوانستند رنگ کلاه روی سرشان را تشخیص دهند ولی آن فرد
نابینا
متوجه رنگ کلاه خود شد؟









دکتر ترانه رضوی، دکتر گوگل

    نظر
دکتر ترانه رضوی، دکتر گوگل

روزی که از پزشک گوگل تقاضای مصاحبه کردم با مهربانی پذیرفت اما هنگام تعطیلات کریسمس بود و باید منتظر مسئولان گوگل می‌ماندیم تا اجازه مصاحبه بدهند. سر انجام اجازه دادند تا این که سوالاتم را با ایمیل فرستادم. مدت زمان زیادی طول کشید تا خانم ترانه رضوی به سوال‌ها جواب داد. او در پاسخ نوشته بود:â€‌ من در روز ?? ساعت کار می‌کنم و این ماه آخر بیشتر از حد معمول بود.‌
برای ما که از دور چیزهایی راجع به گوگل شنیده‌ایم شاید ?? ساعت کار مفید کمی عجیب به نظر برسد. شاید هم رسانه‌ها بیش از حد در مورد راحتی کارکنان گوگل مبالغه می‌کنند. تصور ما از کار کردن در گوگل لم دادن بر روی کاناپه‌های نرم، بازی در مجموعه ‌ورزشی گوگل، دریافت سهام گوگل و داشتن یک قطعه زمین در جزیره‌ای است که می‌گویند گوگل همه آن را خریده است.
اما در گوگل در مقابل کار زیاد، رفاه و تفریح هم وجود دارد. گوگل به کارمندانش هم امکانات می‌دهد و هم به درستی از آنها استفاده می‌کند. خانم ترانه رضوی پزشک گوگل است. این اولین مصاحبه‌ای است که یک رسانه داخلی با پزشک گوگل ترتیب داده است. با پزشک گوگل بیش از آنکه در مورد فناوری گفتگو کنیم در مورد امکانات داخلی گوگل صحبت کرده‌ایم.

دکتر رضوی در مورد آغاز به کار خود در گوگل می‌گوید:
چهار سال پیش، زمانی‌که گوگل هنوز شرکت نام‌دار و بزرگی نبود، بنیان‌گذارش، â€‌لری“ و â€‌سرگی“ تصمیم گرفتند که برای کارکنانشان به غیر از کارهای شرکتی، خدمات دیگری آماده کنند. این دو شخص واقعاً ایده‌های جالبی دارند. به‌طور مثال این فکر رو داشتند که یک پزشک به‌طور مداوم در شرکت باشد و سلامت کارکنان رو زیر نظر بگیرد. من جذب ایده‌های این دو شخص شدم و تصمیم گرفتم به‌صورت موقتی در این شرکت کار کنم. وقتی کارم را در این شرکت شروع کردم، به‌خاطر فضای کوچک شرکت، مطب من در یک کمد بود! اما از ابتدا دیدم که کارم می‌تواند خیلی مفید باشد. کسانی که با کامپیوتر کار می‌کنند، معمولاً ناراحتی‌هائی مثل دست، شانه و مچ پیدا می‌کنند و خیلی مهم است که از لحاظ فیزیولوژی کامپیوتر درست روی میز قرار بگیرد و فاصله مناسبی هم با شخص داشته باشد. مخصوصاً برای کسانی که در روز ?? تا ?? ساعت با کامپیوتر کار می‌کنند. البته ما بعد از یک مدت توانستیم این مشکل رو در شرکت گوگل حل کنیم.جوانان حدود ?? ساله معمولاً دکتر نمی‌روند. اما چون من اون‌جا بودم و دیدن من هم براشون راحت بود، می‌آمدند و من اونها رو معاینه می‌کردم. حتی بعضی‌هاشون یک‌سری ناراحتی داشتند که شاید با نرفتن دکتر تا چندین سال تشخیص داده نمی‌شد.

چه‌چیزی درباره سوال‌ها برای شما جالبه؟

دکتر ترانه رضوی: این‌که کارکنان گوگل خیلی دقیق هستند و در زمان شنیدن بیماری و یا علت اون‌ها، باید باهاشون چونه زد! از این نظر که سئوالی می‌پرسند، جواب ساده‌ای رو قبول نمی‌کنند و اکثراً دلیل، سند و حتی انتشارهای تحقیقی می‌خواهند!

روی هم رفته آیا کارکنان گوگل سالم و سلامتند؟

دکتر ترانه رضوی: بله. البته سن‌های کامندان گوگل اکثراً بین ?? تا ?? سال هست. ولی باید همیشه به این‌ها یادآوری کنم. چون اکثراً غرق در کار می‌شن و چیزهای دیگه رو فراموش می‌کنند.


توصیه شما به‌عنوان یک دکتر، به این نوع افراد که ساعت‌ها پشت کامپیوتر می‌نشینند چیه؟

دکتر ترانه رضوی: این روزها مردم خیلی بیشتر از اون چیزی که باید بر روی خوشون فشار میارن و من باید بگم که نگران همه هستم. آموزش بهداشتی باید از اول کار شروع بشه. چیزهای ساده مثل تغذیه و ورزش. اما برای کسانی که با کامپیوتر کار می‌کنند، توصیه من اینه که هر یک ساعت، از پشت کامپیوتر بلند بشوند و دست و پاهاشون رو دراز بکنند و دو دقیقه نفس عمیق بکشند. توصیه دیگه از لحاظ ورزشی اینه که حداقل در روز شش هزار قدم و در حالت ایده‌آل ده هزار قدم راه بروند! و در آخر این‌که در روز حداقل بین پنج تا شش برش میوه یا سبزیجات بخورند. چون میوه و سبزیجات معمولاً جزو تغذیه این افراد نیست.

چگونه وارد گوگل شدید؟ این شرکت در انتخاب کارمندانش بسیار سخت گیر است؟

دکتر ترانه رضوی: بله بسیار سخت می گیرند. در سال یک میلیون تقاضا برای کار در شرکت گوگل وجود دارد که باید از چند آزمون عبور کنند و از این تعداد متقاضی فقط تعداد اندکی استخدام می‌شوند. اما از من برای کار در گوگل دعوت شد و برای من بسیار راحت بود.

کار شما در شرکت گوگل دقیقا چیست؟

دکتر ترانه رضوی: بسیاری از کسانی که در گوگل کار می‌کنند به علت کار زیاد با رایانه ممکن است دچار مشکلات مختلفی شوند، آنها بدون آنکه بدانند مثلا ممکن است بعضی اوقات فشار خونشان بالا برود، بنابراین به جای اینکه بیرون از شرکت به یک مطب بروند، به من مراجعه می‌کنند. یکی دیگر از مسئولیت‌های من نظارت بر تغذیه کارمندان است. در گوگل چند آشپز حرفه‌ای وجود دارد. کافی‌شاپ‌های متعددی هم داخل شرکت وجود دارد. همه آنها روی غذای سالم با افزودنی‌های کمتر و نمک کمتر تمرکز دارند. یک متخصص تغذیه هم وجود دارد که با او گاهی فهرست منوها را بررسی می‌کنیم. فکر می‌کنم که کار زیاد برای سلامتی زیان‌آور است و باعث زندگی بی‌تحرک می‌شود، بنابراین من اینجا هستم تا اقدامات پیشگیرانه را انجام دهم.


ظاهرا شما و آقای امیدکردستانی ازمعدود ایرانیانی هستید که برای گوگل کار می کنید.

دکتر ترانه رضوی: خیر من شاید هفتمین یا هشتمین ایرانی باشم که در شرکت گوگل کار می‌کنم.

دو سال پیش خبری راجع به خریداری یک جزیره برای کارمندان منتشر شد آیا شما به این جزیره

رفته اید؟


دکتر ترانه رضوی: تا جایی که من می دانم چنین چیزی وجود ندارد.

کسانی که با رایانه کار می کنند چه مسائلی را باید رعایت کنند تا از بیماری‌ها جلوگیری کنند؟

دکتر ترانه رضوی: از همه لحاظ باید مواظب باشند چون خیلی سخت کار می‌کنند و ساعت‌ها پشت رایانه نشسته‌اند. از تعذیه و ورزش مناسب گرفته تا مسائلی که بر اثر کار زیاد با رایانه به وجود می‌آید واز همچنین فشار روحی و فشارخون که تبعات استفاده زیاد از رایانه است..

درباره وبلاگ‌نویسی خودتان بگویید که چه زمانی شروع کردید و چرا؟

دکتر ترانه رضوی: راستش از گوگل ممنون هستم که مرا با وبلاگ به هموطنانم متصل کرد. مثل این است که یک آرزو برای من برآورده باشد. روزانه نامه‌های محبت آمیز از طرف ایرانیان دریافت می‌کنم که مدیون کار کردن در گوگل هستم.

شنیده شده که آقای سرگئی برین به شما گفته اند که وبلاگ بنویسید؟

دکتر ترانه رضوی: بله به من توصیه کردند که وبلاگ بنویسم. چون با ایمیل برای کارکنان مطالب پزشکی می‌فرستادم و آنها گفتند که این مطالب خیلی مفید هستند. پس چرا کسانی که خارج از شرکت شرکت هستند از آن استفاده نکنند. در ابتدا نوشته‌هایم در وبلاگ اصلی رسمی گوگل، منتشر می‌شد ولی من شروع به نوشتن پست‌های بیشتری کردم و وبلاگم را تحت نام خودم شروع کردم.

آیا تا به حال مدیران گوگل در مورد وبلاگستان فارسی وگسترش اینترنت در ایران به شما

نکته‌ای گفته اند؟


دکتر ترانه رضوی: در مورد این نکته اجازه ندارم که جواب بدهم اما می‌توانم بگویم که در صحبت‌هایی که پیش آمده فکر می‌کنند که مردم ایران در استفاده از اینترنت بسیار باهوش هستند.باید بگویم که این باعث افتخارم هست که اینها را می‌شنوم.

موتور جستجوی گوگل محبوبترین موتور جستجوی ایرانیان است. فکر می‌کنید دلیلش چیست؟

در آمریکا هم محبوبترین موتور جستجو گوگل است که فکر می کنم به خاطر کارایی بالای آن باشد.